161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Projektledning

Lyckas med era logistikprojekt Schenker Consulting verkar som projektledare i en stor mängd projekt. Allt från mindre projekt, där det önskas en kompetent resurs, till stora, kanske fleråriga projektet, där omfattningen kan bestå av ett antal komplexa och svåröverskådliga processer.
Mer

Bygglogistik

Schenker Consulting är er naturliga partner att styra upp logistikflödena Det finns mycket att vinna på med en kompetent logistikpartner i inledande skede av ett byggprojekt. Schenker Consulting är er naturliga partner för att styra upp logistikflödena.
Mer

Supply Chain

Få helhetssyn av den totala logistikkedjan Med en helhetssyn av den totala logistikkedjan skapas en kostnadseffektiv logistikstruktur.
Mer

Schenker Consulting förstärker din logistikkedja

Schenker Consulting AB är ett kompetensbolag som utför konsultuppdrag inom Supply Chain Design, lager- och transportoptimering, processutveckling, projektledning samt optimering av logistikaktiviteter.

Om oss

Vi erbjuder

Våra kunder erbjuds ett brett spektra av konsulttjänster, från logistikanalyser till projektledning och verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder

Vill du bli en av oss?

Hos Schenker Consulting blir du en del av ett konsultbolag med tillgång till en världsomspännande koncern.

Karriär

LOVA

Kvinnligt nätverket för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling i ledande befattning inom Supply Chain Management.

LOVA