161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser Flag of HaitiFlag of Swaziland

Projektledning

Lyckas med era logistikprojekt

Schenker Consulting verkar som projektledare i en stor mängd projekt. Allt från mindre projekt, där det önskas en kompetent resurs, till stora, kanske fleråriga projektet, där omfattningen kan bestå av ett antal komplexa och svåröverskådliga processer.

Mer

Bygglogistik

Schenker Consulting är er naturliga partner att styra upp logistikflödena

Det finns mycket att vinna på med en kompetent logistikpartner i inledande skede av ett byggprojekt. Schenker Consulting är er naturliga partner för att styra upp logistikflödena.

Mer

Supply Chain

Få helhetssyn av den totala logistikkedjan 

Med en helhetssyn av den totala logistikkedjan skapas en kostnadseffektiv logistikstruktur.

Mer

Om oss

Schenker Consulting AB är ett fristående bolag inom DB Schenker-koncernen. Vi är ett relativt litet bolag som karaktäriseras av snabbrörlighet, korta beslutsvägar och stort personligt ansvar.

Organisation & historia

Vill du bli en av oss?

Hos Schenker Consulting blir du en del av ett konsultbolag med tillgång till en världsomspännande koncern.

Karriär

Vi erbjuder

Schenker Consulting AB har sina rötter i Supply Chain Management och logistikutveckling. Vi har en väl utvecklad metodik för projekt och analyser inom området.

Våra tjänster

LOVA

Kvinnligt nätverket för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling i ledande befattning inom Supply Chain Management.

Om LOVA