Hoppa över
DB SCHENKER-logga


Lediga jobb

Vill du bli en av oss?

DB Schenker Consulting är ett fristående konsultbolag inom logistik och Supply Chain Management. Vi hjälper internationella företag, institutioner och myndigheter med att utveckla sin logistik och supply chain.

Alla våra uppdrag har en logistikkomponent, bland annat:

  • Supply Chain Design
  • Effektivisering av transport- och logistikflöden
  • Optimering av lagerdesign och analys av automationslösningar
  • Senior rådgivning inom Supply Chain Management
  • Projektledning av innovationsprojekt inom Supply Chain Management

Vi ser en ökning av spännande och utmanande uppdrag inom Supply Chain Management där bland annat hållbarhet och resiliens står i fokus, vi söker nu fler medarbetare till vårt sammansvetsade team.

Vem söker vi?

Vi är stolta över att rekrytera konsulter med hög kompetens, starkt eget driv och en ödmjuk attityd. Om du är en äkta lagspelare vars hjärta brinner för Supply Chain Management och logistik är detta rollen för dig!

Rollen innefattar att självständigt hantera kunddialog och driva uppdrag från start till avslut enligt kundens förväntningar. Du förväntas vara van vid att hålla presentationer, sälja in dina idéer samt aktivt bidra i vårt bolags affärs- och verksamhetsutveckling.

Vi sätter stort värde på att vara en grupp som kompletterar och stöttar varandra då vi har uppdrag som spänner över en stor bredd. Vi söker profiler med erfarenhet inom strategiarbete, logistikutveckling och förändringsledning, men också profiler med intresse av komplexa analyser och databehandling.

Vi ser att du har:

  • Starkt intresse och/eller erfarenhet av Supply Chain (t.ex. Supply Chain strategi och design, distribution, lageroptimering och automation, e-handelslogistik, digitalisering, AI and hållbarhet)
  • Masterexamen inom relevant område
  • Flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift


Vad erbjuder vi?

DB Schenker Consulting kännetecknas av att vara snabbfotade med korta beslutsvägar. Vi erbjuder stor möjlighet att påverka sina arbetsuppgifter och arbetsbelastning som gör det möjligt för dig att balansera ditt privatliv med ett högpresterande arbete.

Hos oss medverkar du till att ta fram och utveckla effektiva strategier, processer och organisationer hos våra kunder inom en mängd olika branscher och länder samtidigt som du får möjlighet att hänge dig åt Supply Chain Management. Du får utmanande uppgifter och samtidigt möjlighet att bredda och fördjupa din kunskap inom olika områden inom Supply Chain Management.

Genom våra strategiska uppdrag inom koncernen får du förutom en trygg arbetsgivare med kollektivavtal även tillgång till ett globalt nätverk inom DB Schenker med möjlighet till framtida positioner inom den DB Schenker-koncernen som annars inte hade varit åtkomliga. Vi ansvarar även för att leda DB Schenker Sveriges innovationsutveckling, ett spännande område med fokus på hållbarhet och digitalisering, med framtidens Supply Chain i sikte.

Placering

Stockholm eller Göteborg

  • Skicka gärna ditt CV och personliga brev till oss, kontaktuppgifter hittar du till höger på sidan.